Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Μάρκος κρεατοσκευάσματα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στα Τρίκαλα, που ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1990 αρχικά με τη διανομή προϊόντων food service, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες εταιρίες του κλάδου και από το 1995 μέχρι και σήμερα ασχολείται με την παραγωγή κρεατοσκευασμάτων με γνώμονα πάντα την κορυφαία ποιότητα.

διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ,
μία οικογενειακή επιχείρηση —

Η εταιρεία “ΜΑΡΚΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε αρχικά την δραστηριότητά της το 1990 με ιδιόκτητα ψυγεία κάνοντας διανομή προϊόντων food service σε όλη τη Θεσσαλία.

Το 1995 δημιουργήσαμε μια μικρή μονάδα παραγωγής κρεατοσκευασμάτων με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή χωριάτικου λουκάνικου Τρικάλων με πράσο.

Το 2006 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και ταυτόχρονα ξεκίνησε την προσπάθεια δημιουργίας μιας ευρείας γκάμας πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντων από χοιρινό και κοτόπουλο μέσα από μια διαδικασία απόλυτα ελεγχόμενης παραγωγής.

Το 2017, και ύστερα από τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία προχώρησε σε επέκταση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της.

Σήμερα, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της “ΜΑΡΚΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ” μεταποιούνται κάθε εβδομάδα 10 τόνοι κρέατος για όλη την Ελλάδα εφαρμόζοντας όλα τα συστήματα ασφαλείας (ISO22000:2005 HACCP) καθώς επίσης και τα ίδια αυστηρά κριτήρια της απόλυτα ελεγχόμενης παραγωγής που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής μας με την μεταποίηση κρέατος. Για να μπορούμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα προϊόν πολύ υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα μοναδικής σταθερότητας.

Συστήματα Ασφαλείας & Ελεγχόμενη Παραγωγή

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη ότι εφαρμόζει όλα τα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, μέσα από την τακτική παρακολούθηση σεμιναρίων, είναι υπεύθυνο για την κοπή / μεταποίηση των κρεάτων.

Τα προϊόντα σας συσκευάζονται αποθηκεύονται και μεταφέρονται σε εσάς πάντοτε σε άριστη κατάσταση και στις κατάλληλες θερμοκρασίες.

Τακτικές μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις από διαπιστευμένα εξωτερικά εργαστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ